2009 első disznótora
Igaz nálunk már nem az első, ugyanis az évet rögtön egy disznóvágással kezdtük 3.-án. Innen a képen látható májas hurka, melyet ma megsütöttem, hogy helyet adjak másnak a fagyasztóban :)
Kellett még jó sok krumpli, melyet kb. fél ujjnyira szeleteltem, és még pár evőkanál zsír.
Igaz, a hurkából még sül ki zsír, viszont addigra a krumpli odakap.
Jó sokáig sült, mert nem szeretem magas hőfokon elintézni, így kb. 175-180 fokon sült először fóliával kb. másfél órát, majd ugyanennyit fólia nélkül.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Horasz · http://horasz.blog.hu 2009.01.14. 18:37:20
1. Welcome back
2. Buek
3. Kicsit irigykedek, nagyon jol nez ki....
Sajnos nekunk januarrol eltolodott a dolog kesobbre....:(
Chez Christine 2009.01.14. 19:37:49
Finom is lett, bárn azért a nagyim disznótorosa valahogy páratlan :)
Még figyel egy adag a fagyasztóban azért, hosszú még ez az év :)
ManWithNoName (törölt) 2009.01.28. 22:10:46
Guszta, és laktató..., ilyenkor nem érdekelnek a kalóriák..., persze amúgy sem!
Álatlában én is alulra teszem a krumplit, és arra a kolbit..., úgy átveszi a kolbász ízét a krumpli.
Jó étvágyat mindenkinek!