Barátság díj

"Ezek a blogok szerfelett bájosak, a blog íróknak az a céljuk, hogy barátok és barátságosak legyenek. Reményeink szerint ezen díj átadásakor több barátság keletkezik, a barátság elterjed, és több figyelmet kap a blogger. Amikor továbbadod, kérlek vedd figyelembe ezen elveket. ."

Orsitól kaptam eme díjat, nagyon megörültem neki és ezúton is nagyon köszönöm neki, hogy egyike voltam azoknak akiket ezzel megtisztelt.

Tovább is adnám a következő barátaimnak:

 

(a sorrend nem mérvadó :))

A bejegyzés trackback címe:

https://chezchristine.blog.hu/api/trackback/id/tr40971084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horasz · http://horasz.blog.hu 2009.02.28. 11:12:33

Ohh halasan koszonom szepen:) Oszinten szolva mindig kiemelkedo figyelemmel kovetem a blogod, hiszen ha jol emlekszem az elejen tolem (is - gondolom en) kerdeztel, hogy pl. mikent is mukodik a gasztro.blog.hu

Jo latni, hogy mukodik, meghozza jol mukodik a blogod, azt pedig meg jobb tudni, hogy baratsaggal gondolsz ram:)

Koszonom.

Ps: ma az egyik receptedet foztem:)

Horasz

Sziszialice 2009.03.01. 22:07:44

Kriszti! Nagyon szépen köszönöm a díjat, aranyos vagy! Csodás a blogod, nagyon fincsi recepteid vannak. Lassacskán én is kipróbálom ha nem baj. Pusz: Sziszi

Ingrid 2009.03.02. 20:46:22

Nagyon köszönöm ezt a díjat, de képtelen vagyok továbbadni...
Ölellek!
süti beállítások módosítása