Egyedi pácos sült oldalas

Valamikor régebben olvastam egy mézes-mustáros-ketchup-ös pácról, majd ezt továbbfejlesztve hozzáadtam vegetát, provence-i fűszerkeveréket, fokhagymaborsot és sült oldalas fűszerkeveréket (ennek hiányában most grill-el készült).

Páchoz:

- 1 ek méz

- 1 ek ketchup

- másfél ek mustár

- fűszerek

- 2-3 ek olivaolaj

Ha kevésnek érzed a mennyiséget, akkor az olaj mennyiségén nyugodtan változtass.

Az oldalas szeleteket jól belehempergettem, és hagytam állni legalább 1 órán keresztül. Sütőt kb. 180 fokra felmelegítettem és fóliával lefedett tepsiben sütöttem a husikat kb. másfél órán keresztül, majd fóliát levéve további 3/4 órán keresztül sült, közben meg-meg locsolgattam a levével.

Tálalás krumplipürével. Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://chezchristine.blog.hu/api/trackback/id/tr10971407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása