Egyedi pácos sült oldalas
Valamikor régebben olvastam egy mézes-mustáros-ketchup-ös pácról, majd ezt továbbfejlesztve hozzáadtam vegetát, provence-i fűszerkeveréket, fokhagymaborsot és sült oldalas fűszerkeveréket (ennek hiányában most grill-el készült).
Páchoz:
- 1 ek méz
- 1 ek ketchup
- másfél ek mustár
- fűszerek
- 2-3 ek olivaolaj
Ha kevésnek érzed a mennyiséget, akkor az olaj mennyiségén nyugodtan változtass.
Az oldalas szeleteket jól belehempergettem, és hagytam állni legalább 1 órán keresztül. Sütőt kb. 180 fokra felmelegítettem és fóliával lefedett tepsiben sütöttem a husikat kb. másfél órán keresztül, majd fóliát levéve további 3/4 órán keresztül sült, közben meg-meg locsolgattam a levével.
Tálalás krumplipürével. Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.