Kenyérsütés II.
Kipróbáltam két féle márkájú kenyérlisztet, és meglepően finomak. Készen kapható lisztkeverék, csak langyos vízet kell hozzá adni, és némely esetekben (pl. a Ciabbattához) olivaolajat is.
Örök kedvencünk a Ciabbatta kenyér, még napok múltán is omlós a belseje, na persze ha marad belőle :)
Ma viszont kipróbáltam a másik market lisztkeverékét és szintén csúcs!!!
Tutira osztatlan sikert lehet vele aratni :)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.