Mézes mustáros pipi

Keverj el kb. 3 ek. mustárt, 2 ek mézzel, 2 ek olivaolajjal, fűszerezd bátran (én borsot, vegetát és provence-i fűszerkeveréket használtam). Kutyuld össze és mehet bele egy egész szárnyas mellehúsa apróra vágva (kb. 1/2 kg).

Hagyd egy állni kb. 15-20 percet, majd mehet tepsibe, rakjál mellé hagymát (és póréhagymát tettem) és egy gerezdre vágott almát, alufóliát rá és 70 perc múlva készen is van. Eredmény egy omlós, fűszeres, pikáns főétel :)

Jó étvágyat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chezchristine.blog.hu/api/trackback/id/tr4906168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása