Mézes mustáros pipi
Keverj el kb. 3 ek. mustárt, 2 ek mézzel, 2 ek olivaolajjal, fűszerezd bátran (én borsot, vegetát és provence-i fűszerkeveréket használtam). Kutyuld össze és mehet bele egy egész szárnyas mellehúsa apróra vágva (kb. 1/2 kg).
Hagyd egy állni kb. 15-20 percet, majd mehet tepsibe, rakjál mellé hagymát (és póréhagymát tettem) és egy gerezdre vágott almát, alufóliát rá és 70 perc múlva készen is van. Eredmény egy omlós, fűszeres, pikáns főétel :)
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.